Kaka Carlberg

Johan Carlberg aka kaka, ingen kaka för andra att smaka då han med bålen täpper igen alla försvarshålen. Upp och ner i vikt men alltid oavsett med topp skikt.

Kaka säger sig bestämt vara publikens favorit på Tunet! Att han Älskar att möta fansen på högerkanten och trivs bäst med långa löpningar och långa fina inlägg. Hittar många samspel med sin parhäst Dalkvist och att han vann förra årets assistliga i hela Div7?

Jakob hellsten tog sig in med spelarliknelse i form av Andy Robertson!

Henrik Bergenström fyller i med följande ord: Kaka känns ju som en elegant ytterback med mängder av finesser. Han har en överraskande kondition och det är ju bara en tidsfråga innan han får erbjudande från högre ligor. Men det är inte säkert att han vill det. Det känns som att han har funnit sig tillrätta i klubben och kommer troligen få någon roll i organisationen efter karriären. Som fotbollsspelare är han ganska komplett med bra blick för spelet, vinner närkamperna och kan även bjuda på en cykelspark om det behövs. Han har möjlighet att bli lite av Kronans Paolo Maldini. Han är också en riktigt go gubbe i laget som sprider bra stämning och han vill nog gärna nosa på en bokstav på bröstet. Men jag vet inte riktigt om kaka skall vara den som har ett brinnande tal för gruppen. Det är nog inte riktigt kaka. Han ska kanske mer ha ansvar för vilka mackstopp vi ska göra på bortamatcherna, där tror jag han kommer tillföra en hel del!