Bergenström

Hårfagre Henrik är svår att nå, en Diego Forlan Romme Krona har att tillgå. Målfarlig som få och i skytteligan svår att klå.

Henrik ställer frågan till sig själv ”Ja vad ska man säga om mig då? Förutom det självklara som alla sett hittils. Tunaslättens stora publikfavorit som ingen riktigt kan sätta fingret på vad han gör på fotbollsplanen. Saknar inget men saknar samtidigt allt! En svår kombination men som jag bär med stolthet. Vill allra helst göra mål och ser bara möjligheter framåt i plan. Man drömmer om ett kombinationsspel med Rommes brasse Rickardinho, där Dalken gör en löpning i det tomma och jag får avsluta med en välplacerad tåfjutt. Man ska ju likna sig själv med en annan spelare men jag skulle nog påstå att det finns ingen som liknar mig på planen haha. Men jag bär smeknamnet Diego Forlan med stolthet.

”Med det hårsvallet. Kan det bli någon annan än Hernan Crespo? Det frågar sig Oskar Norström på frågan om Bergenström.
Johan Carlberg kommer med namnet L’uomo Bello (Den fagra mannen). Den blonde mannen från Dalsjö. Uppvuxen med hårt spel på åkrarna nordost om Borlänge. Har sina styrkor stillastående i boxen. Hatar inte att få komma rättvänd mot mål och bara mosa. Har inte setts på egen planhalva sedan debuten borta mot Grängesberg. Kuriösa, Bergenström har inte så mycket produkter i håret som man kan tro, det faller sig naturligt ändå.